29 Temmuz 2012 Pazar

FRANSIZ KALMAK...

Malum iş durumundan dolayı artık yeni ortamlara giriyorum, ancak girdiğim ortamlarda her konu da olmasa da yüzde altmışında "Fransız Kalma" gibi bir durum söz konusu bende.

En çok Fransız kaldığım konu ise sosyalleşme konuları. Zaten İstanbul'a yeni geldim hiç bir yer bilmiyorum, bir de üzerine işte "şu mekan çok iyi dün gittik sizde gidin, nerede biliyor musun hani ........" diye başlayan cümleler.

Haa bir de "Amsterdam'a gittiğimde gördüm, red light'lar ne öyle ya sen gördün mü?" , "gördüm görmez miyim, ben perdelerini açtım, acıdım o kızlara ya" gibiiiiii muhabbetler.

Şahsen şu bir haftadır Amsterdam'a gitmiş kadar oldum. Özeniyorum, bana da gaz geliyor, herkesin bu kadar sosyal olabilitesini gördükçe ama bir yandan da kötü hissediyorum kendimi.

Mesela ben hayatımda hiçççç bu kadar "NEDEN" diye soru sormamıştım. Siz düşünün artık gerisini. Bilmiyorum kullandıkları kelimeleri, o ne?, neden öyle?, kim demiş onu?, neden demiş? vb. soru türevleri. Allahtan her biri birbirinden tatlı insanlarda hiç küçümsemeden, yukarıdan bakmadan, gayet sabırlı ve sakince bana açıklıyorlar.

Bu arada son bir şey, şu "Fransız Kalmak" deyimini başlık yaparken merak ettim nereden çıkmış acaba bu diye de kel alaka bir yerden çıkmış ya, ufak da olsa açıklayayım diyeceğim ama sıkılırsınız, merak edenler baksın, google'dan  :)




                                                                              Fransız Kalan Ben...

1 yorum:

  1. Merhaba
    Blogunuzu yeni keşfettim ve hemen izle kısmını tıkladım. İzlemedeyim. Sizide benimkine beklerim
    komirra.blogspot.com

    YanıtlaSil