18 Aralık 2010 Cumartesi

Ne halim varsa gördüm...


İlk yazımda böyle bunalımlı takılmam neye dalalet bilmem ama zaten bu ruh hali yüzünden seni hazırlamaya karar vermedim mi. Neden bu haldeyim bilmiyorum, ne yazacağım onu da bilmiyorum.
Birde ben geleceğin iletişimcisi olacağım :) inşallah yakın zamanda iletişebilen insancıklar olacağız. Aaa! Bak sana yaptıklarımdan bahsedebilirim aslında. Bu aralar İletişim Fakültesi Gazetesi oluşturuyoruz (logomuzu görüyorsunuzdur gazetemizin adı iletken). Bir şeyler üretmek kadar güzeli yokmuş. Hoş ben biliyordum zaten bunu. En başından beri elimde bir sonuç olsun diye bas bas bağıran ben değil miydim. Artık yavaş yavaş yani umarım tabi istediklerime kavuşuyorum. Dördüncü sınıfta bunun daha da ayırımına varacağımı temenni ederek ilk konuşmamıza ara versek kabalık etmem herhalde değil mi?
Hem uykum geldi, hem ilk karşılaşmamızın verdiği heyecanla aklıma bir şey gelmiyor. Bir daha ki sefere daha uzun görüşmek dileğiyle hoşça kal ;) 


                                                                                    Sözde gururlu olan ben...

Not: Biliyorum ne başlıkla, ne de bitiş kelimesiyle yazdıklarım uyuşmuyor ama ilerde bunları sana açıklayacağımı umut ediyorum ;)   

4 yorum:

  1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  2. haha ne güzel de özetlemişsin iletken gazetemizi. :) inşallah güzel işler çıkarıcaz. Bakarsın kendimizi geliştirir seneye işi gazeteden dergiye döndürürüz. :))

    YanıtlaSil
  3. hoşbuldum :D daha dur beraber özetlicez kuzucum dediğimiz mantığı bu blogda kullanabiliriz bakalım hayırlısı ;)

    YanıtlaSil