6 Şubat 2011 Pazar

Özel Bir Yeteneğe Sahip Değilim. Sadece Bir Merak Var İçimde, Tutkulu...

Bazen kendimi aptal gibi hissediyorum. Her olumsuzluğa karşı umursamayıp arkama bakmadan ilerlemeyi öğrettim kendi kendime ve unutuyorum çarçabuk artık her şeyi. Bütün olayları, kötülükleri, içimin, beynimin her istemediği şeyi unutabiliyorum. Ve yine yepyeni bir heyecanla, kıpırtıyla ilerlemeye başlıyorum. Nereye koştuğumu, neye koştuğumu bilmiyorum, ama koşuyorum işte.
Hep bir arayış içerisindeyim. Durmadan, yorulmadan, belki de yorulsam da anlamadan daima bir yarış içinde. Ve bu yolun sonunda aradığım ve ne olduğunu bile bilmediğim şeyi bulduğumda sanırım elimden gelen bütün çabayı sarf etmiş ve tükenmiş olacağım.
Tabi yolun sonunda o ne olduğunu bile bilmediğim şey varsa...


                                                                           Kendi kendisini tüketen ben...

3 yorum:

  1. Bence sen kendini tüketmiyorsun. kendini keşfetmeye çıkmışsın. İyi şeyler olacağı kesin. Hislerime güvenirim. Sorumluluk demek güzel hislerin yoğunluğunu yaşamak demek. Maddi zevklerin yanında maneviyat güzelliklerini yaşamak demek.

    Biz lisede iken hitabet dersi görürdük. Burda önemli olan şey iyiliklerin önceliğidir. kötülüklerden men etme sözü ise ikincil olarak kullanılmalıdır. "Emribil maruf, nehyi anil münker" gibi eski tabir iyi bir ilke koymuştur ıortaya. Sen de onun için negatiflerden kaçmak istiyorsun. Daha doğrusu güzelliklere koşuyorsun. Güzelliklere koşmak demek bir anlamda da çirkinliklerden uzaklaşmak anlamına geliyor.

    Yazını sevdim. Daha doğrusu taşıdığı derin anlamı bir pazar keyfine taşıdım. umarım seni üzen şeyler olmasın. Umarım bütün amacın mutlu olmandır.

    YanıtlaSil
  2. Bu arada "Değerler Eğitimi" hakkındaki görüşlerinizi sayfamda paylaşmanızdan memnuniyet duyacağız.

    YanıtlaSil