2 Şubat 2011 Çarşamba

Gazamız Mübarek Olsun :)

Aslında bugün yazasım yok sana. Ama nedendir bilmem bir yanım yazmak da istiyor. Ruhum daralıyor bu aralar. Oysa canımın sıkılması için bile vaktim yok o derece yoğunum. Sözde finallerim bitiyor ve ben tatile gireceğim ama koca bir yalan bu. Üniversite öğrencisiysen ve iletişim fakültesinde okuyorsan hele bir de halkla ilişkiler ve reklamcılık öğrencisiysen tatil sana uğramayacak demektir. Hoş bu durumdan zerre kadar şikayetçi değilim. Çünkü kendi halime kalmaktan, kendimi dinlemekten, boş boş oturmaktan nefret ediyorum. Bu yüzden elimden geldiğince, yapabileceğim her işe koşuşturuyorum. İyi mi yapıyorum, kötü mü yapıyorum bilmiyorum ama umarım bu çabalamalarımın faydasını görürüm ileri ki yıllarda.
Öyle ya da böyle yarın bu dönemin final sezonunu kapatıyorum. Gazamız Mübarek Olsun :)


                                                                                          Sıkıntılı olan ben...

6 yorum:

  1. İyi bir meslek seçimi yapmışsınız. Yelpazesi geniş. Seninle iletişimde kalalım. Belki birbirimize yararımız dokunur. Ne de olsa İzmir kökenliyiz.

    YanıtlaSil
  2. Evet bende mesleğimi yani şuan teorisini gördüğüm ve ileride mesleğim olmasını istediğim şeyi çok seviyorum :) Tabi ki benim de size bir yararım dokunursa ne mutlu bana ;)

    YanıtlaSil
  3. Yeni nesilin gelecek vizyonu proaktif.. Artık sadece televizyoncu ve ya gazeteci olmuyoruz. Top yekün medya iletişimci oluyoruz. Siz ileride iletişim sanatları içinde kendinize ve yeteneklerinize hangisi daha yakınsa ona meylediyorsunuz. Belki de bir prodüksiyon bile yapabiliriz. Yada başka projelerde buluşabiliriz.

    YanıtlaSil
  4. Evet haklısınız umarım dediğiniz gibi bir gün güzel bir yerlere gelebiliriz ben ve arkadaşlarım, emeklerimizin karşılığını alabiliriz.

    YanıtlaSil
  5. Bilinçli toplum oluşturabilmekte zuhniyet değişiminin şart olduğunu iyi biliyoruz. biliyoruz da halk böyle istiyor şeklindeki reyting kaygılarına katılmıyoruz. Hem halkın yararına hemde kitle eğitimciliğini etik ve estekik değerlerde icra edebilme yeteneğine gençler hızır gibi yetişecekler. üzüntüyle söylemeliyim ki klişelerden kurtulamayan dinazorlar gelişen teknolojiyi bile kullanmaktan aciz kalacaklar.

    Benm tavsiyem yapacağımız iş ve meslek icrası acaba bütün dünyada en üst noktadan nasıl yapılıyor merakı ve sorumluluğuyla kendimizi yetiştirmeliyiz. Bildiğimiz gibi fikir işçisiyle teknik işçi aynı katagoride sayılmıyor. inanın projeler para ediyor. Proje üretmek için doğru konseptler oluşturmak gerekiyor. Doğru konseptler ise insanlık idealinde ve insan onuruna yakışan fikirlerin analiziyle ortaya çıkıyor. umarım senin bir fikir işçisi olma yönündeki meylindir. Umarım sarı basın kartı taşıyıcısı da olursun. Bunu aklından ve gönlünden çıkarmamanı tavsiye ederim.

    Eğer aklına yeni fikirlers yada paylaşabileceğin düşüncelerin olduğunda üzerinde etüd ederek olgunlaştırmak isteyebiliriz. Yeter ki sen heyecanını kaybetmemelisin. Kariyerinde başarı demek domino taşı etkisi yaratacak hayatınla ilgili olumlu gelişmelerin zincirleme olarak peşpeşe oluşması demektir.

    Herşey senin elindedir. Sevgiyle kalın..

    YanıtlaSil
  6. Nasıl, nereden ve niye blog da karşılaştık sizinle bilmiyorum ama yazdıklarınız içimdeki umuda ve meraka katkı sağladı. Tavsiyeleriniz ve verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler. Ben inanıyorum ve geleceğe dair umut besliyorum. O yüzden sonucu ne olursa olsun sevdiğim işi yapmak bana zevk verecek. Çünkü sizin de dediğiniz gibi herşey benim elimde.
    Tekrar teşekkürler.

    YanıtlaSil